Guardian Protec

Guardian protec zaštita automobila

PruŽamo Vam najsavremeniju i trenutno najsigurniju mehaničku zaštitu Vašeg vozila. Firma ASSA ABLOY, trenutni lider u proizvodnji sigurnosnih brava, u saradnji sa firmom GUARDIAN PROTEC, projektovala je inovativni sistem mehaničke zaštite. Reč je o sistemu koji zaključava upravljački uredjaj na vozilima.

Sistem poseduje najsavremeniji ključ sa kod karticom, tako da pored zaštite samog vozila pruža i nemogućnost zloupotrebe samog ključa bez prisustva vlasnika.

Jednostavna ugradnja, lakoća upotrebe i potpuna zaštita izdvajaju GUARDIAN PROTEC od svih drugih, jer pruža siguran san Vama i Vašem vozilu.

Tehničke karakteristike autosigurnosnog sistema Guardian Protec

Guardian protec položaj ključa

Autosigurnosni sistem Guardian Protec je mehanička zaštita koja se postavlja na upravljački deo vozila (vreteno volana). Prilikom montaže sistema ne narušavaju se fabričke karakteristike samog vozila. Postavljeni uredjaj zauzima ergonomski pololožaj (položaj koji je veoma povoljan za korisnika) u odnosu na korisnika, što mu omogućava jednostavno i brzo korišćenje (otključavanje i zaključavanje), a sama završna obrada i izgled uredjaja su u potpunosti estetski usaglašeni sa enterijerom automobila.

Materijali od kojih je sigurnosni uredjaj izradjen, garantuju čvrstinu, postojanost, pouzdanost i neograničen vek trajanja samog uredjaja.

Guardian protec bravaSigurnosna brava poslednje generacije, koja je konstruisana  i izradjena namenski od strane finske kompanije ASSA ABLOY, podiže sigurnosni sistem Guardian Protec na najviši (peti) stepen sigurnosti po svetskoj klasifikaciji sigurnosnih brava. Brava se sastoji od specijalno konstruisanih diskova koji se nalaze unutar nje i koji su medjusobno fizički razdvojeni. Svaki disk se rotira zasebno, tako da je nemoguće razbušivati bravu bilo kakvom bušilicom, a Abloy je jedina brava u svetu za koju je ocenjeno da trenutno ne postoji kalauz ključ za otvaranje. Iz tog razloga, globalni patent za bravu Abloy vazi do 2027. godine.

Guardian protec kod ključ

U sastav sigurnosne brave ulaze dva kod ključa i lična I.D. kod kartica, sa podacima vlasnika vozila, koja garantuje nemogućnost kopiranja ključa, kao ni izradu bez zaštitnog koda i ličnog prisustva vlasnika vozila .

Za sve navedeno firma GUARDIAN PROTEC d.o.o. poseduje i odgovarajuće sertifikate i ateste .

 

Neke od modela automobila na kojima smo radili možete videti u galeriji.

Za informacije o cenama potrebno je da nam se obratite na mail, putem kontakt forme ili na neki od telefona.